Diner

Ons restaurant is geopend op woensdag en donderdag vanaf 16:00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.
De keuken sluit om 21.30 uur.

 

Voor

crostini’s met aioli 4,50

stokbrood met kruidenboter 4,50

carpaccio 10,50

huisgemaakte carpaccio van diamantplaat van Hollands rund
met truffelmayonaise

gamba’s uit de oven 9,50

iets pittig met knoflook en brood

japanse vitello tonato 10,50

op Japanse wijze met gerookte kalfsmuis en gegrilde tonijn

rilette 8,75

huisgemaakte rilette van konijn met tomatenjam en crostini’s

chevre 9,25

frisse salade met walnoten vinaigrette, geroosterde pompoen, croutons

en Franse geitenkaas met honing

varkenswang 9,25

krokant gebakken met eigen jus en huisgemaakte bitterballetjes

provencaalse uiensoep 6,75

huisgemaakt met gegratineerde kaas

 

hoofd – vlees

biefstuk van de haas 18,75

van Hollands rund met eigen jus, huisgemaakte frites en verse groente

poussin 15,50

boerderij kippetje uit de oven met huisgemaakte frites en frisse salade

sticky ribfingers 17,50

spareribs van het iberico varken zonder bot met tomaten-aioli,
huisgemaakte frites en frisse salade

sate van de haas 16,50

sate van varkenshaas met zuur, huisgemaakte frites en kroepoek

confit de canette 17,50

zachtgegaarde eendenbout met jus de veau, huisgemaakte frites
en verse groente

 

hoofd – vis

sliptongetjes 17,50

gebakken Noordzee tong met huigemaakte frites en frisse salade

vis die er is dagprijs

vers uit de zee, zie bord

 

hoofd – vegetarisch

flammkuchen 16,75

krokante deegbodem met creme fraiche en blauwe kaas, wilde spinazie,

verse groente en geroosterde noten

risotto 14,75

romige pompoen risotto met paddenstoelen en verse kervel

 

supplement

huisgemaakte friet met mayonaise 3,50

frisse salade met walnoten vinaigrette en blauwe kaas 4,50

gebakken paddenstoelen 4,00

 

na

pavlova 7,50

citroen merengue met rood fruit en vanille ijs

glace garnache 7,50

vanille ijs met slagroom en warme chocolade ganache

tarte tatin 6,75

warme omgekeerde appeltaart met slagroom

original new york cheesecake 6,75

huisgemaakte cheesecake met roodfruit

sorbet 6,00

Bosvruchten sorbetijs met gekonfijte appel en slagroom

creme brulee 6,00

klassieke creme brulee met een krokant suikerlaagje

kaasplankje 8,50

3 mooie kaasjes met notenbrood en vijgenjam

bonbon 1,00

huisgemaakte bonbons van Ineke, per stuk

 

 

Terug