Lunch

Wij serveren lunch op Vrijdag, Zaterdag en Zondag vanaf 12 uur.

 

LUNCH

 

Carpaccio 9,50

Versgebakken desembrood, huisgemaakte carpaccio, truffelmayo, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Tonijn 8,25

Versgebakken desembrood, huisgemaakte tonijnsalade, sla, cornichons en gekookt ei.

Butaniko 9,50

Gebakken varkenshaas, Japanse stijl met taugé en wortel.

Uitsmijter 7,75

Versgebakken desembrood, 3 spiegeleitjes (Keuze uit: ham, kaas of spek).

Yasmina 8,50

Versgebakken desembrood, huisgemaakte falafal, sla en munt-yoghurt.

Kroket 8,75

2 Kwekkeboompjes versgebakken desembrood.

Flammkuchen 9,50

Krokante bodem met creme fraiche, cabrales, geroosterde groente en noten.

Biefstukje Brood 16,50

Super malse biefstuk van de haas, jus en brood.

Pasteitje 8,25

Huisgemaakte kalfsragout met bladerdeeg.

Saté Babi 14,50

2 stokjes huisgemaakte saté met salade, stokbrood en kruidenboter.

Plank van de chef (voor 2 personen) 24,50

Een plank vol lekkernijen samengesteld door onze Chef.

Soep van de dag zie bord

Verse huisgemaakte soep.

Salade van de dag zie bord

 

Heeft u speciale wensen of allergieën, laat het ons weten.

 

 

Terug